Life

Helle Lytje, certificeret business og life coach fra Manning Inspire®.

Mine erfaringer fra lægepraksis med patientsamtaler og samarbejde med forskellige faggrupper gør, at jeg kan skabe den fortrolighed og nærhed, som er basis for god coaching. Gennem coaching hjælper jeg dig med at finde dit potentiale samt finde frem til det, der motiverer og inspirerer dig til at nå dine mål. Du løser selv dine udfordringer – jeg hjælper dig med processen.

Coaching er en resultatskabende proces. Det handler om at skabe forandring og nye livskompetencer med udgangspunkt i dit potentiale. Jeg kommer ikke med råd eller anbefalinger, men hjælper dig med processen frem til dine mål.

Hvordan foregår coaching?
Et coachingforløb tager udgangspunkt i din situation og de mål, du ønsker at arbejde hen imod. Ved hjælp af professionel samtaleteknik hjælper jeg dig med at se tingene i et nyt perspektiv og skærpe koncentrationen til at nå dine mål. Du bliver i stand til selv at se løse dine udfordringer ved at bryde med tidligere vaner og handlemønstre og fokusere på at skabe forandring og på at nå dine mål.

Hvorfor coaching?
Både virksomheder og privatpersoner kan få udbytte af coaching. Afgørende for resultatet af et coachingforløb er, at du ønsker at skabe forandring og opnå forbedringer i dit liv. Coaching kan fx handle om:

>     Personlig udvikling
>     Relationer – parcoaching
>     Karriereudvikling
>     Krise (fx  sygdom, tab/sorg)
>     Adskillelse af arbejde og privatliv
>     Helbred og sundhed
>     Beslutninger
>     Stress
>     Præstationsangst

Din coach
Mange års erfaring med patientsamtaler i lægepraksis og ønsket om at gøre en forskel ved at hjælpe andre førte til beslutningen om en coachuddannelse ved Manning Inspire®. Coachuddannelsen kombineret med erfaringer med tætte og nære samtaler har givet mig god indsigt og forståelse for at coache. Min styrke som coach er at kunne skabe et rum af fortrolighed og give dig mod og inspiration til at finde dit potentiale.

Coaching foregår enten på Frederiksberg eller i Gråsten – alternativt kommer jeg til dig.
Hvis du er interesseret i at blive coachet eller ønsker at vide mere, kan du kontakte mig på e-mail eller telefon.
Jeg arbejder efter ICF's (International Coach Federation) retningslinjer om fortrolighed og etik for professionel coaching.